2007. április 9.

Húsvét, piknik, mozi

Tegnap Fkével és Gyurival piknikeztünk a Margitszigeten, jó volt. Lemosogattam és elvittem a piknikkosarat, meg csináltam salátát is. :-) És szoknyában mentem, de hát elfrizbizgettek-tollasoztak nélkülem is, én addig valami angol magazinnal birkóztam.
A végén még moziba is elballagtunk Péterrel (illetve ő görkorcsolyával „ballagott” mellettem, a hátán egy hatalmas zsákkal az egyéb felszerelésekkel — nálam meg a kosár, hát, kb. úgy festettünk, mint a sátoros cigányok :-)), a Bemben néztük A család kicsi kincsét (magyar oldal), és nagyon jóóó! Vígjátéknak van címezve, hát, nem tudom: van benne jellem- meg helyzetkomikum is jócskán, de társadalomkritika, az különösen.
Igazából csak azt sajnáltam, hogy Véss megint kavart valamit az időkkel („Most? Nem holnap?”, majd a mozira: „A ma nem nagyon jó. A fél 7 végképp túl korán.”), szóval lassan egy éve nem láttam ismét (utoljára Kolozsváron, tavaly májusban). Viszont Rolandot láttam hazafelé a héven, csak nem vett észre (és én is túl későn, már Békásnál).
Na, most viszont jól összepakolok, mert egy óra múlva indul a vonatom a Laposra.

Nincsenek megjegyzések: