2007. szeptember 5.

Cukrászda

Az ember azt hinné (vagy ne általánosítsak? Azt hittem), egy cukrászdában lehet teát kapni, de nem. Meg koffeinmentes kávét se (az elfogyott). Sebaj, azért támogassuk csak a hazai ipart, ismét a Panni bolt helyén nyílott Erzsébet cukrászdában ücsörögtünk-vihorásztunk (csak úgy visszafogottan, amúgy 26 évesek módjára) Szilvi barátnémmal.
És végre nekiláttam a dolgozatnak is, és kb. egy levegővel írtam másfél oldalt. Már csak 3x ennyi...
(Miközben természetesen eddig tudtam, hogy mit akarok.)

1 megjegyzés:

Forex írta...

Szerintem a cukrázdák Magyarországon nagyon idiótán működnek. Itt van pl. ez a Jégbüfé Budapesten. Legalább 200 éves múltra tekint vissza, de amikor a külföldi
betér nem tud vásárolni bankkártyájával,
csak Kp-vel. Tiszta ciki. Nem lehetnek annyira smucikog, hogy azt az 5%-os charge -olást nem bírják ki amit a bank kér tőlük . . . No meg ha kiépítenék a saját charge -olási rendszerüket már az 5%-ot sem kellene fizetniük. Szerintem atomlámák. Ezzel így sokkal de sokkal több potenciális vevőt veszítenek el, akik lehet pont emiatt kimennek (lévén nincs kp.-ük) keresnek egy bank automatát, de mire megtalálják (Bp. elég nagy mindenki számára) már ezer másik helyet fog találni ahol akár még a kariját is elfogadják. Pedig a Jégbüfé az egyik kedvencem mert jó dolgok vannak ott. Fincsi az árujuk. Csak pocsék a business filozófiájuk.