2009. január 20.

Újabb gyermek meg egyebek

Először is: Isten hozta Zsombor Marcellt a keleti végeken! A papája réges-régi cserkész ismerős.
S aztán: tegnap Nórival találkoztam, jó sok ideje először, szokás szerint a Szerájban. Beszélgettünk mindenféle dolgokról, aztán sétáltunk kicsit, és a vége az lett, hogy holnap még elmegyünk a sziklakórházba, csütörtök este meg színházba együtt. :-)
Vettem tokot is a laptopnak, citromsárgát, és nagyon vidám, csak most az a dilemma, hogy lehet-e ezzel a ruhával is Jess az eszköz neve, mert a filmbéli valószínűleg leköpne a színéért.
Este már nem írtam, de most muszáj lesz. Ma reggelre viszont nőtt valami cucc a torkomban, amitől nehezen nyelek. Evés, ivás nem segített, kicsit bosszantó.

4 megjegyzés:

Olka írta...

Mi lenne ha Sookie-nak hívnád? Ő nem köpné le... :)

graphoman írta...

Ez igaz, és egyesek szerint a laptopok amúgy is nők (kicsi, kecses és lelke van). :) De kérdés, hogy magányos estéimet vajon egy nővel akarom-e megosztani... :) (Bár Jess eléggé kiesett a pikszisből így a harmadik évad végére amúgy is...)

Luloo írta...

Hi!
Szerintem nyugodtan lehet Jess sárga ruhával is. És nyugi Jess még később visszatér!

graphoman írta...

L, cs, megfojtalak benneteket még egy ilyen beleszólásért! Én a körmömet szeretném rágni, és titkon még Dean újra-felbukkanásában is bízom, bár ez a csavar (<=azok kedvéért, akik még nem jutottak idáig) eléggé csökkenti az esélyeket. - Nem kommentálni!